Agenti Arasa Buluta Iynemlija o tužbi protiv glumca!

Novi skandal potresa Tursku a vezan je za glumce serije Cukur. Nekoliko glumaca ove serije, tj. kompanija koju su osnovali navodno je ilegalno vršila građevinske radove i time nanela veliku štetu ekologiju u jednom turskom regionu.

Agenti Arasa Buluta Iynemlija o tužbi protiv glumca!

Foto Credits: Teammy

Njihova kompanija je navodno postavljala puteve i ogradu na prostoru koji su namenili za odmaralište za kamp-kućište, tj. turizam. Nakon toga pokrenuta je istraga od strane tužilaštva a policija je zatvorila gradilište. Zbog svega toga oglasila se Art Istanbul Agency koja zastupa glumca. Prema njihovim navodima Aras Bulut Iynemli veoma poštuje prirodu. Njegova kompanija nikada ne bi uradila ništa slično što bi moglo da škodi ekologiji. Na navedenom području neće biti nikakve izgradnje objekata. Teritorija je ograđena žicom a na njoj će biti posađeno drveće, piše u saopštenju ove agencije.

Gradilište je zatvoreno i ostaje da se vidi šta će se do kraja desiti. Moguće je da čitav slučaj završi i na sudu. U narednim danima znaće se više o događanjima vezanim za ovaj slučaj.

NOVO - Melis Sezen u francuskom magazinu

By: Milt-TV Exposed