Aras Bulut Iynemli obradovao fanove novom fotografijom (FOTO)

Turski glumac Aras Bulut Iynemli mnogima je jedan od omiljenih. U prilog tome govori i broj njegovih pratilaca na društvenim mrežama.

Aras Bulut Iynemli obradovao fanove novom fotografijom (FOTO)

Foto Credits: Dizilah

Zvaničan profil Arasa Buluta Iynemlija na Instagramu prati 9.8 miliona ljudi. Glumac sa svog profila prati 403 naloga. Aras je poprilično aktivan na toj društvenoj mreži i postavio je 432 objave.

Ipak, u poslednje vreme glumac nije bio toliko aktivan na Instagramu, sve do juče. Poslednju objavu pre jučerašnje postavio je 26. avgusta. Tada se zahvalio svojim fanovima na lepim rođendanskim čestitkama. Na radost fanova glumac je juče objavio novu fotografiju. Fotografija je za manje od 24h sakupila preko milion lajkova.

Uz to, napisano je preko 27.500 komentara. Među njima se istakao komentar Kubilaya Ake, kom su se fotografija i Arasov širok osmeh dopali. Aka je ostavio emotikon sa srcima u očima i sakupio veliki broj lajkova na tom komentaru. Evo i pomenute objave koju je postavio Aras Bulut Iynemli. Kako se vama čini popularni glumac u ovom izdanju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Glumci iz serije Hercai se venčali!

 By: Milt-TV Exposed