Atakan Hosgoren dobija pohvale zbog nove uloge

Atakan Hosgoren, mladi turski glumac koji je rođen 1999. godine, glumi od 2017.i polako gradi svoju karijeru.

Atakan Hosgoren dobija pohvale zbog nove uloge

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Mladi glumac je prvi put učestvovao u projektu pod nazivom 4N1K i bio zapažen sa likom Alija Tekelioglua kojeg je igrao.

Kasnije se glumac, koji je igrao i lik Murata u ATV seriji Akinci, pojavio pred publikom kao Umut u seriji Sana Soz.

Atakan Hosgoren, koji je igrao u TV serijama Icimizdeki Ates i Boyu Beyaz, postao je jedna od vodećih uloga u TV seriji Donence, u koju je Kanal D mnogo investirao tokom letnje sezone.

U novoj seriji kao Miro

Hosgoren, koji igra lik Mira u priči u seriji, u kojoj su se istakli Sumeyye Ayogan i Caner Topcu, postao je jedno od imena koje je privuklo pažnju na društvenim mrežama. Dok su fanovi podelili pohvale za glumca, izrazili su i zadovoljstvo zbog njegovog povratka na TV ekrane.

Atakan Hosgoren, koji je prikazan kao jedan od talentovanih mladih glumaca prošlog perioda, ponovo se pojavio pred svojim obožavaocima posle kratkotrajne serije prošle godine na televizijskom ekranu.

TV serija Donence / Tropi, koja se utorkom uveče sastaje sa publikom na Kanalu D, privlači pažnju svojom drugačijom pričom. O Atakanu Hosgorenu, koji je u priči dao život liku Mira, na društvenim mrežama se mnogo pričalo nakon prve epizode serije, a čini se da je projekat dobra prilika za njegovu karijeru, odnosno njen razvoj.

NOVO - Kizil Concalar i Ruhun Duymaz - nove serije sa veoma dobrim glumačkim parovima!

By: TV Exposed