Bez nove epizode serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana naredne nedelje

Stigle su nove vesti vezane za tursku seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Vesti se odnose na emitovanje same serije.

Bez nove epizode serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana naredne nedelje

Foto Credits: IMDB

Istorijska televizijska serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana je najavljivana kao najskuplji projekat u istoriji TV serija. To i jeste, budžet ovog projekta je ogroman. Samim tim i očekivanja od same serije su bila na veoma visokom nivou. Glumačka ekipa koja je okupljena na ovom projektu je odlična, priča uopšte nije loša, ali je serija „samo“ dobra. Rejting koji ostvaruje je zadovoljavajući, ali nije ni blizu istorijske serije Kurulus Osman koja iz sezone u sezonu drži sam vrh gledanosti i ostvaruje sjajne rezultate rejtinga.

Kada je u pitanju samo emitovanje Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, naredne nedelje neće biti nove epizode. Razlog za to je verski praznik, odnosno Noć barata.

Nakon kraće pauze, serija se vraća u redovno emitovanje.

Premijera ove istorijske serije je bila 16. septembra 2021. godine. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije ES Film. Serija koja donosi priču o braći Barbarosa, najvećim moreplovcima svog doba se emituje na turskom nacionalnom kanalu TRT 1.

NOVO - Demet Ozdemir otkrila sa kim bi volela da saradjuje od stranih kolega!

By: Milt-TV Exposed