Burcu Ozberk uživala na odmoru

Turska glumica Burcu Ozberk tumači ulogu Esre u novoj seriji koja nosi nasiv Ask Mantik Intikam. Taj projekat postao je najuspešnija TV serija ovog leta.

Burcu Ozberk uživala na odmoru

Foto Credits: Screenshot Instagram

Tokom praznika, ekipa ove serije je odmarala, tj. nije bila na setu. Burcu Ozberk je to iskoristila za mini odmor. Kada je reč o samoj seriji, Burcu i Ilhan Sen predstavljaju sjajan tandem na sceni. Popularnost njih dvoje raste iz dana u dan, kao i interesovanje za samu seriju.

Glumica je iskoristila dane odmora da se druži sa svojim sestrićem i u odmoru je kako kaže uživala. Takođe, postavila je nekoliko fotografija na njenom zvaničnom Instagram nalogu koje su oduševile njene pratioce. Fotografije se sakupile na stotine hiljada lajkova i veliki broj lepih komplimenata na račun njenog izgleda.

Glumica Burcu Ozberk se vratila na set nakon kratke pauze. Po povratku su je sačekale lepe vesti. Nakon pet epizoda emitovanja serije Ask Mantik Intikam, projekat je TV serija sa najboljim rejtingom. Juče je emitovana šesta epizoda ove zaista sjajne serije.

NOVO - Merve Oflaz napušta seriju Arka Sokaklar!

 By: Milt-TV Exposed