Com Hem postigao najvišu brzinu interneta ikada

Švedska kablovska mreža Com Hem izmerila je najbržu internetsku vezu koja je ikada bila u upotrebi. Tokom DreamHack Summer u Jonkopingu zabeležena je brzina od 1,6 terabita u sekundi. Iz Com Hem poručuju da je rekord u brzini, koji koristi veća grupa ljudi, trenutno u opticaju za Guinnessovu knjigu svetskih rekorda. Com Hem pruža DreamHack ...

Com Hem postigao najvišu brzinu interneta ikada

Švedska kablovska mreža Com Hem izmerila je najbržu internetsku vezu koja je ikada bila u upotrebi.

Tokom DreamHack Summer u Jonkopingu zabeležena je brzina od 1,6 terabita u sekundi. Iz Com Hem poručuju da je rekord u brzini, koji koristi veća grupa ljudi, trenutno u opticaju za Guinnessovu knjigu svetskih rekorda.

Com Hem pruža DreamHack Summer-u najbržu internetsku vezu od 1,6 Tbit/sekundi putem direktne veze na okosnicu. Ona se takođe koristi za opskrbu 700 000 korisnika širokopojasnih korisnika Com Hema. Koristi DVDM sa vezom od 300 kilometara između Stokholma i Jonkopinga, što je verovatno prvi put da se ova brzina uspostavi na tako velikoj udaljenosti.

-Postavljanje svetskog rekorda i obezbeđivanje najbrže internet veze na svetu predstavlja prekretnicu u istoriji Com Hema a sve je omogućila naša moderna mreža i naši izvanredni zaposleni,“ kaže Thomas Helbo, CTO of Com Hem. Važno je da veliki provajder širokopojasne mreže kao što je Com Hem ima stabilnu, brzu i fleksibilnu mrežu koja ima više kapaciteta za pružanje našim kupcima kada im zatreba. Danas smo pokazali da to imamo. " 1.6 Terabit u sekundi odgovara 16.000, 100 Mbit / s vezama, što je najčešće korištena širokopojasna usluga koju je Com Hem isporučio švedskim domaćinstvima.

By: TV Exposed