MSG Group iz Brčkog razvila besplatnu aplikaciju za ugostitelje i njihove goste

MSG Group iz Brčkog je još jednom pokazala da je društveno odgovorna kompanija. Ovaj put su razvili jedinstvenu, besplatnu aplikaciju koju će koristiti ugostitelji i njihovi gosti. Popuštanje mera u vezi sa epidemijom koronavirusa počelo je prethodnih dana na prostoru republika ex-Yu. O ekonomskim posledicama će tek biti reči, a vlasnici biznisa su srećni i ...

MSG Group iz Brčkog razvila besplatnu aplikaciju za ugostitelje i njihove goste

MSG Group iz Brčkog je još jednom pokazala da je društveno odgovorna kompanija. Ovaj put su razvili jedinstvenu, besplatnu aplikaciju koju će koristiti ugostitelji i njihovi gosti.

Popuštanje mera u vezi sa epidemijom koronavirusa počelo je prethodnih dana na prostoru republika ex-Yu. O ekonomskim posledicama će tek biti reči, a vlasnici biznisa su srećni i zadovoljni zbog početka rada makar i pod strogim uslovima i merama zaštite.

Zaštitne mere donose probleme i komplikacije, pogotovo ugostiteljskim objektima. Jasno je određena fizička distanca koja se mora poštovati, redovna dezinfekcija i sve ostale dodatne mere zaštite. Tu dolazi do komplikacije posluživanja unutar samog objekta. Sa sličnim problemima se susreću i zubari, frizerski saloni, i sva druga mesta gde je nemoguće u potpunosti držati fizičku distancu.

MSG Group-a sa novim projektom će sa svojom inovativnošću pojednostaviti poslovanje upravo ugostiteljima, frizerima, zubarima i njihovim gostima i klijentima. Sve sa ciljem da ovaj prelazni period i vraćanje u normalne životne tokove učini što lakšim.

Aplikacija "Spotter"

Novi projekat se odnosi na aplikaciju "Spotter" koju je razvila ova firma. Aplikacija vlasnicima omogućava da na brz i jednostavan način prate koliko je trenutno ljudi u lokalu, a potencijalnim gostima govori u kom lokalu imaju najveće šanse da pronađu slobodno mesto. Na taj načn je potraga za mestom za kafu, obrok, čekanje kod zubara, kod frizera na šišanje ili kozmetički tretman značajno olakšano.

“Način rada pojednostavljen je u cilju uštede za vlasnike ovih poslova. Sve što vam je potrebno jeste računar, tablet ili telefon. Nakon što na ovom linku registrujete svoj biznis, dodate lokal i odaberete broj mjesta, sve što preostaje je redovno unošenje broja gostiju ili klijenata. To je sve. Neko od osoblja kroz jednostavan interfejs prosto dodaje ili oduzima broj trenutnih gostiju ili klijenata u objektu, što lokalu omogućava da u preglednoj aplikaciji uvijek ima uvid u broj slobodnih mjesta ili vrijeme čekanja na tretman”, pojasnio je direktor MSG Grupe, Miodrag Marković.

“S druge strane, kada kao gost poželite negdje na kafu ili ručak, šišanje ili kozmetički tretman, umjesto da lutate od lokala do lokala, jednostavno otvorite “Spotter” na svom telefonu putem ovog linka i istog trenutka vidite gdje možete naći mjesto”, dodaje Marković.

Aplikacija "Spotter" štedi vreme, i značajno doprinosi sprečavanju širenja zaraze. Uz pomoć nje neće više biti ulaženja u lokale koji su puni, lutanja, nema više potrebe za objašanjavanjem da trenutno u lokalu nema mesta. Dva klika su dovoljna da u realnom vremenu dođete do informacija koje mesto je trenutno najbolje da recimo pijete kafu sa vama dragom osobom.

Aplikacija “Spotter” poklon je MSG Grupe svom gradu i državi, te je potpuno besplatna za sve korisnike, kako vlasnike privrednih subjekata, tako i za potencijalne goste.

Takođe, aplikacija ne prikuplja nikakve podatke o korisnicima, naglašava direktor MSG-a.

By: TV Exposed