Danas počinje nova turska serija Kanunsuz Topraklar | Zemlja bez zakona

Večeras nas očekuje premijera još jedne nove turske serije. U pitanju je serija Kanunsuz Topraklar | Zemlja bez zakona.

Danas počinje nova turska serija Kanunsuz Topraklar | Zemlja bez zakona

Foto Credits: Promo

Serija Kanunsuz Topraklar | Zemlja bez zakona je serija na kojoj se radi već duži period. Pripreme za ovaj projekat su zaista bile iscrpne i na visokom nivou. Od same serije su visoka očekivanja. Imajući u vidu dobru priču i odličan glumački kadar takva očekivanja su opravdana.

Kanunsuz Topraklar | Zemlja bez zakona počinje danas, u sredu 29. septembra. Ovaj projekat biće emitovan na turskom Fox TV-u.

Radnja u ovoj novoj turskoj seriji se dešava u '40 godinama prošlog veka u rudnicima gradića Zoguldak. Tačnije u 1939. godini. Doneće priču o pobuni rudara protiv postojećeg poretka i gotovo nemogućoj ljubavi Gulfem i Davuta. Između para koji pripada različitim staležima biće mnoge prepreke. Da li je ljubav dovoljno snažna da to sve savlada? Ostaje da vidimo.

Lik Davuta će tumaciti Ugur Gunes. Guflem u ovoj seriji glumi Esra Bilgic. Necip Memili takođe ima značajnu ulogu u ovom projektu. Memili glumi vlasnika jednog od rudnika, Alija Gelika. Murat Daltaban tumači ulogu vlasnika drugog rudnika, Malika, koji je otac od Gulfem. Malikovog advokata glumi Kaan Tasaner. Ali Erkazan u ovoj seriji tumači lik oca Davuta Tahira (Ugur Gunes). Mine Teber tumači lik Davutove majke, koja se zove Fatma. U seriji će se pojaviti i Dogac Yildiz koji glumi Davutovog brata Cemala.

Sudeći po najavi očekuje nas nešto drugačija radnja od onih na koje smo navikli. Naravno, tu je i još jedna teška ljubavna priča.

NOVO - Huseyin Avni Danyal ponovo u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

 By: Milt-TV Exposed