Društvene mreže pokazuju drugu sliku kada je u pitanju serija Tuzak!

Serija Tuzak / Klopka uspela je da ostane na dnevnom redu dugo kao ambiciozna produkcija pre nego što je došla na ekrane TV8. Kako su glumci počeli da se pojavljuju, radoznalost je porasla.

Društvene mreže pokazuju drugu sliku kada je u pitanju serija Tuzak!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Tuzak, koprodukcija Fabrike Yapim i Acun Media, vodi tešku borbu na ekranu sa pet TV serija koje se emituju sredom uveče. Tuzak, koji ipak nije mogao da dobije očekivanu gledanost, ove nedelje je sa svojom 3. epizodom izašao na ekran, ali njegova ocena i dalje nije bila zadovoljavajuća!

Gledaoci serije, koji postepeno zadiru u dubinu događaja i likova, uznemireni su zbog gledanosti ovog projekta! Činjenica da serija nije privukla pažnju izaziva zabrinutost da će to značiti konačnu odluku, odnosno rano finale.

Međutim, na društvenim mrežama se pojavljuje sasvim druga slika, potpuno drugačija od one kada je reč o rejtingu! Vidi se da serija nije bila dobra na listama rejtinga od prve nedelje emitovanja, a postigla je veliki uspeh na društvenim mrežama sa imenima Akin Akinozu i Tuzak! Glavni glumac serije Akin Akinozu ulazi na top-liste u nedeljnim kategorijama „najpopularnijeg muškog glumca“ iz prvog reda, dok se serija Klopka takođe penje na vrh sličnih merenja društvenih medija.

Serija Tuzak / Klopka, koja je ove nedelje naišla na veliko interesovanje na društvenim mrežama, u sredu, 2. novembra, oborila je rekord rejtinga kao tema od 148 hiljada 400 deljenja na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Kadir Dogulu skrenuo pažnju na problem turskih TV serija

By: TV Exposed