Erkan Kolcak Kostendil i Cansu Tosun odlučili da žive u kamp prikolici!

Bračni par Ekran Kolcak Kostendil i Cansu Tosun odlučili su da je za njihovog sina Marsela najbolje da žive negde van grada i gužve. Par se preselio na kamping mesto u Baliksehiru. Erkan i dalje ne želi da radi zbog straha od koronavirusa a slobodno vreme provodi sa svojim sinom. Smatra da je upravo kamp ...

Erkan Kolcak Kostendil i Cansu Tosun odlučili da žive u kamp prikolici!

Bračni par Ekran Kolcak Kostendil i Cansu Tosun odlučili su da je za njihovog sina Marsela najbolje da žive negde van grada i gužve.

Par se preselio na kamping mesto u Baliksehiru. Erkan i dalje ne želi da radi zbog straha od koronavirusa a slobodno vreme provodi sa svojim sinom. Smatra da je upravo kamp kuća trenutno najbolje mesto za odrastanje malenog Marsela. Da ne bude zabune, kamp kuća je zaista prostrana, dugačka je gotovo 10 metara. U njoj će porodica imati sve što im je potrebno, baš kao i u pravom domu. Uz to, izbećiće gužvu i veliki broj ljudi na jednom mestu.

Čini se da će fanovi koji i dalje čekaju povratak njihovog heroja Vartolua Sadettina u TV seriji Cukur morati da budu strpljivi. Barem dok ne prođe ova faza epidemije koronavirusa.

NOVO - Serkan Cayoglu u glavnoj ulozi u novoj TV seriji

By: TV Exposed