Hande Ercel na usavršavanju kod Lori Lively?!

Turska glumica Hande Ercel i dalje odmara nakon završetka serije Sen Cal Kapimi. Do sada nije bilo najava o nekim njenim novim projektima.

Hande Ercel na usavršavanju kod Lori Lively?!

Foto Credits: Screenshot Instagram/ Hande Ercel (@handemiyy)

Hande Ercel je u nekoliko navrata isticala da će u narednom periodu raditi na usavršavanju stranih jezika i glume. Prema najnovijim informacijama, to će tako i biti. Prema pisanju turske štampe, Hande ima veoma ozbiljne planove. Ercel planira da sarađuje sa Lori Lively. Tu informaciju je potvrdilo nekoliko izvora bliskih glumici, ali još uvek ne i sama Hande. Da li u svemu tome ima istine, videćemo u narednom periodu.

Lori Lively je poznata po radu sa mnogim glumcima. Između ostalih, radila je sa Cagatayem Ulusoyem šest meseci tokom njegovog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama. Mnogi ističu njen pozitivan uticaj na ovog turskog glumca i njegovu glumu. Pored njega, Lori sarađuje sa mnogim Netflixovim glumcima i u svetu je poznata kao trener Netflixovih zvezda.

Ukoliko se Hande Ercel zaista odluči na ovaj potez, a sudeći po više izvora hoće, to bi mogao da predstavlja veoma značajan iskorak u njenoj karijeri.

NOVO - Feyza Sevil Gungor u seriji Misafir / Gost

 By: Milt-TV Exposed