Hrvatska serija - Vatre ivanjske

Vatre ivanjske hrvatska je telenovela, snimana tokom 2014. i 2015. godine. Autor serije je Diana Pečkaj Vuković. Režiseri su Ivan Šarić, Aldo Tardozzi, Dario Pleić, Tomislav Rukavina i Mladen Dizdar. Snimljeno je 140 epizoda u produkciji FremantleMedia Hrvatska. Prosečno trajanje epizode je 45 minuta. Prva epizoda je emitovana 25. avguta 2014. godine na RTL televiziji. ...

Hrvatska serija - Vatre ivanjske

Vatre ivanjske hrvatska je telenovela, snimana tokom 2014. i 2015. godine.

Autor serije je Diana Pečkaj Vuković. Režiseri su Ivan Šarić, Aldo Tardozzi, Dario Pleić, Tomislav Rukavina i Mladen Dizdar. Snimljeno je 140 epizoda u produkciji FremantleMedia Hrvatska. Prosečno trajanje epizode je 45 minuta.

Prva epizoda je emitovana 25. avguta 2014. godine na RTL televiziji.

Serija je snimana na velepnim lokacijama u okolini Zagreba, poput raskošnog dvorca Lužnica u Zaprešiću, kleti Stari Mlin i njenim vinogradima, te na imanju Kezele u blizini Ivanić-Grada, kao i u studiju Jadran filma, u kome je na 1500 m2 izgrađeno 12 potpuno novih setova.

Uloge u seriji:

  • Nevena Ristić kao Ana Kolar
  • Slaven Španović kao Viktor Magdić
  • Doris Pinčić kao Magdalena Magdić
  • Filip Juričić kao Andrija Turina
  • Ksenija Pajić kao Elena Župan Magdić
  • Aleksandar Cvjetković kao Petar Kolar
  • Frane Perišin kao Božo Magdić
  • Linda Begonja kao Dinka Vidan
  • Ornela Vištica kao Klara Župan

Radnja serije:

Radnja serije prati Anu Kolar. Ana je mlada doktorka koja nakon što joj pomajka Tilda iznenada premine dolazi u živopisno mesto Ivanje. Dolazi vođena željom da tamo pronađe odgovor o tajanstvenom životu koji je vodila njena pomajka, ali i da otkrije istinu o velikom imanju i vinogradu koji je nasledila. Zbog toga dolazi u sukob sa Božom Magdićem. On je čovek kom je Tilda iz nepoznatih razloga pre više od dvadeset godina prepustila vođenje imanja.

Ana Kolar je mlada doktorka, koja nakon iznenadne smrti svoje pomajke Tilde, dolazi u živopisno mesto Ivanje vođena željom da tamo pronađe odgovore na pitanja o Tildinom tajanstvenom životu, kao i da otkrije istinu o velikom imanju i vinogradu koje je nasledila. Potpuno slučajno već na samom izlasku iz voza, Ana upoznaje Viktora Magdića, udovca i oca devojčice, ni ne sluteći da je on sin samoprozvanog vlasnika njenog imanja.

Viktor i Ana se zaljubljuju i uvereni su da će se za svoju ljubav moći izboriti, uprkos mnogim zlobnim uticajima. Istovremeno se u Ivanju, nakon mnogo godina razdvojenosti, ponovo susreću dve sestre, Elena i Dinka, ali i njihova zajednička ljubav iz mladosti, Petar Kolar.

Tu zaplet tek počinje...

By: TV Exposed