Hrvatska serija - Larin izbor

Larin izbor hrvatska je telenovela, snimana od 2011. do 2013. godine. Scenario za seriju su pisali Jelena Veljača, Tomislav Hrpka, Milijan Ivezić, Iva Ilakovac, Aleksandar Kristek i Ozren Marod. Režiseri su bili Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladeno Dizdar i Milivoj Puhlovski. Snimljene su 2 sezone i ukupno 347 epizoda. Serija je urađena u ...

Hrvatska serija - Larin izbor

Larin izbor hrvatska je telenovela, snimana od 2011. do 2013. godine.

Scenario za seriju su pisali Jelena Veljača, Tomislav Hrpka, Milijan Ivezić, Iva Ilakovac, Aleksandar Kristek i Ozren Marod. Režiseri su bili Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladeno Dizdar i Milivoj Puhlovski.

Snimljene su 2 sezone i ukupno 347 epizoda. Serija je urađena u produkciji Media Pro Entertainment Hrvatska. Serija je prikazivana od 4. septembra 2011. do 3. jula 2013. godine. Prosečno trajanje epizode je 45 minuta.

Uloge u seriji:

  • Doris Pinčić kao Lara Božić
  • Ivan Herceg kaoJakov Zlatar
  • Ecija Ojdanić kao Antonela Nela Zlatar
  • Frane Perišin kao Tonči Zlatar
  • Jagoda Kumrić kao Nikolina Nikol Zlatar
  • Marija Kon kao Anđela Zlatar
  • Ornela Vištica kao Karmen Sita
  • Bruna Bebić Tudor kao Blanka Bilić
  • Stefan Kapičić kao Nikola Nikša Ivanov
  • Filip Juričić kao Dinko Bilić

Radnja serije:

Lara Božić je mlada i jednostavna devojka koja živi i radi u Splitu. Iako je obrazovana muzičarka, radi kao pomoćnica kuvara u ugostiteljskoj službi. Vlasnici ugostiteljske usluge nude joj posao konobarice na banketu porodice Zlatar. Porodica Zlatar je poznata aristokratska porodica. Na zabavi Lara upoznaje Jakova Zlatara, mladića iz ugledne porodice. Jakov se vratio u Split nakon nekoliko godina, a njegova majka Nela priredila je zabavu u njegovu čast. Jakova ne zanima svet koji mu majka i otac pokušavaju da nametnu.

Jakov i Lara se zaljubljuju na prvi pogled i veče provode zajedno. Nakon strastvene noći u bašti, Nela ih uhvati i protera Laru iz kompleksa doma porodice Zlatar. Pošto nije uspeo da spreči čin majke, Jakov se oseti posramljeno i moli Laru za oprost.

Nela Zlatar je ponosna žena opsednuta imidžom porodice i nastavkom cenjenog roda Zlatara. Uverena je da je Lara prišla Jakovu samo da bi ušla u njihovu porodicu i uništila njegovu karijeru. Jakov mora da ode na posao u inostranstvo, ali pre odlaska prosi Laru. Njih dvoje se venčaju. Jakov vraća Laru u kuću Zlatar i svima govori da je Lara sada njegova zakonita supruga. Larin svijet počinje se dramatično menjati. Prepuštena je milosti Neli i Jakovljevoj mlađoj sestri Nikolini.

By: TV Exposed