Ilker Kaleli – šta dalje?!

Turski glumac Ilker Kaleli jedan je od onih koji svojom harizmom privlače pažnju. Već duže vreme ga nema u turskim TV serijama i postavlja se logično pitanje – šta dalje.

Ilker Kaleli – šta dalje?!

Foto Credits: IMDB

Ilker Kaleli je bio prema velikom broju mišljenja fenomenalan u seriji Ogretmen. Mnogima je žao što ta serija nije duže potrajala, jer je Ilkerov lik bio veoma zanimljiv a glumac u toj ulozi zaista sjajan. Nakon te serije koja je emitovana prošle godine se nije pojavljivao u turskim TV serijama. Podsećamo, on je u seriji Ogretmen glumio glavni lik, Akifa.

Nakon tog projekta, Kaleli je radio na seriji BBC-ija, The Serpent. U tom projektu je glumio Vitalija Hakima. Svi i dalje očekuju njegov povratak u turske TV serije. Na to ćemo po svemu sudeći još da sačekamo. Glumac još uvek nije potpisao ugovor za nove uloge. Koji će biti njegov naredni projekat dakle još uvek nije poznato.

U karijeri se pojavio u ukupno osam uloga. Odličan je bio i u serijama Dip i Poyraz Karayel.  Glumio je i u TV serijama Kayip, Son i drugim projektima.

NOVO - Taner Olmez otkrio kako bi voleo da mu se zove kćerka

 By: Milt-TV Exposed