Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nastavlja sa sjajnim rezultatima

Kizilcik Serbeti /  Šerbet od brusnice, jedna od popularnih TV serija petkom uveče, ponovo je uspela da privuče milione gledalaca na ekran.

Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nastavlja sa sjajnim rezultatima

Foto Credits: IMDB

Svaka nova epizoda serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na Show TV-u, privlači veoma široku publiku.

Nastavljajući uspeh iz prve sezone, serija nastavlja da postiže prvo mesto u grupama AB i ABC1 gledanosti.

Pored toga što je njegov rival Yali Capkini / Vodomar još uvek prvi u total kategoriji rejtinga, projekat Kizilcik Serbeti je takođe na vrhu u druge dve kategorije.

Trending na društvenim mrežama

Najvažniji razlog za uspeh serije, u kojoj glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, Mujde Uzman i Yigit Kirazci, je to što je njena priča veoma jaka.

Kao rezultat intenzivnih napora scenarista, serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je na nivou na kome može čak i da postigne dvocifrenu ocenu snagom svog scenarija u drugoj, kao i u prvoj sezoni.

Serija, o kojoj se svakog petka mnogo priča na društvenim mrežama, poslednjom epizodom ponovo se našla na dnevnom redu društvenih mreža. Oznaka Kizilcik Serbeti bila je na TT listi X platforme društvenih mreža približno 6 sati, Kivilcim 4 sata, Nilay 3 sata, a lik Alev 1 sat.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Aras Bulut Iynemli razočaran i ljut zbog projekta Ataturk!

By: TV Exposed