Kubilay Aka i film Zaferin Rengi | Boja pobede uskoro pred gledaocima!

Dugo očekivani turski film Zaferin Rengi | Boja pobede, postaje tema o kojoj se sve više priča kako se bliži njegova premijera.

Kubilay Aka i film Zaferin Rengi | Boja pobede uskoro pred gledaocima!

Foto Credits: IMDB

Film Zaferin Rengi | Boja pobede koji je nastao na osnovu stvarnih događaja koji su se odigrali između 1918. i 1923. godine, govori o porastu nacionalne borbe pokrenute u Anadoliji pod vođstvom Mustafe Kemala Ataturka u okupiranom Istanbulu i otporu turskog naroda za nezavisnost, ujedinjenog i motivisanog fudbalskim pobedama.

Film će dočekati publiku u bioskopima 16. februara.

Dok glavnog junaka filma, Galip Beja, člana osnivača i legendarnog kapitena Fenerbahčea, igra Kubilay Aka, jedan od talentovanih glumaca nove generacije, gledaćemo Gulper Ozdemir u ulozi Peyker.

Moćan glumački kadar

Pored toga, moćni glumci platna i bioskopa, Nejat Isler (koji će oživeti lik Sabrija Topraka), Timucin Esen ( u filmu Topkapili Cambaz), YIigit Ozsener (Mustafa Kemal Pasa), Gonca Vuslateri (Vera), Yilmaz Bayraktar ​​(Kapetan Benett) su takođe bili prisutni u filmu.

Ovi glumci oživeće simbolične političare, intelektualce, vojne ličnosti i sportiste heroja iz istorije turskog fudbala.

U trejleru filma Zaferin Rengi | Boja pobede, objavljenom nakon tri kraća tizera, nalaze se i uzbudljivi kadrovi iz Ataturkove posete Fenerbahče klubu i Fenerbahčeovih utakmica sa okupacionim snagama.

Zaferin Rengi, koji će biti objavljen 16. februara u režiji Abdulaha Oguza, svojom glumom, dekorom, šminkom i kostimografijom vratiće publiku u Istanbul od pre jednog veka.

NOVO - Serija Senden Once | Pre tebe u startu dosta obećava!

By: TV Exposed