Mehmet Ali Nuroglu umesto Kenana Imirzalioglua u novom projektu

Turski glumac Mehmet Ali Nuroglu potpisao je ugovor za novu ulogu. Mehmet će tumačiti ulogu koja je pre njega bila ponuđena Kenanu Imirzaliogluu.

Mehmet Ali Nuroglu umesto Kenana Imirzalioglua u novom projektu

Foto Credits: IMDB

Mehmet Ali Nuroglu pojaviće se u novom istorijskom projektu. Reč je o seriji Mevlana koja se priprema za turski nacionalni televizijski kanal TRT1. Poznato je i koji lik će tumačiti u ovom novom projektu. Mehmet Ali će glumiti istorijski lik po imenu Sem-i Tebrizi, koji je učitelj i prijatelj glavnog lika Mevlane.

Reč je o značajnoj ulozi u radnji ove turske serije koja je bila ponuđena Kenanu Imirzaliogluu. Kenan je odbio ponudu za ovu ulogu i nije želeo da se pojavi u ovoj seriji.

Biće ovo povratak Mehmeta Alija Nuroglua na TV ekrane nakon skoro dve godine. Poslednju ulogu imao je u seriji Guvercin u kojoj je glumio Kenana Cibranoglua. Pojavio se u svih šesnaest projekata ove turske serije.

Pre nje glumio je u serijama Sen Anlat Karadeniz, Yuzyilik Muhur, Guzel Koylu, Ucurum, Omre bedel i drugim. Karijeru je otpočeo 2003. godine u mini-seriji Yuvadan bir kus uctu.

Sada ćemo ga gledati u istorijskoj seriji od koje se zaista dosta očekuje.

NOVO - Razveo se turski glumac Firat Tanis

 By: Milt-TV Exposed