Mehmet Aslantug zaslužuje više scena u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce!

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce nastavlja da se susreće sa publikom na ekranima TRT1 utorkom uveče i nastavlja da impresionira milione gledalaca svojom pričom.

Mehmet Aslantug zaslužuje više scena u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce!

Foto Credits: Karar

Naročito uspešni nastupi Alpa Navruza i Irem Helvacioglu su veoma važni za dobijanje dobrih ocena za seriju. Prošle nedelje došlo je do razdvajanja Alpa Navruza i Ayce Aysin Turan u privatnom životu, navodno zbog serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Tvrdilo se da je Turan svom voljenom rekla za ponudu koju je dobila i da je Navruz kontaktirao producenta da postane muška glavna uloga. Producent je demantovao navode koji su se pojavili u štampi da je do razdvajanja para došlo iz tog razloga.

Međutim, osoba koja je najviše pogođena ovom situacijom je Irem Helvacioglu, koja igra lik Zeynep. Izražavajući nelagodu zbog navoda da je uloga koja je prvo ponuđena Ayci Aysin Turan kasnije došla do nje, glumica nije mogla da spreči da to postane polemika. Dok su ova iskustva vezana za seriju Yurek Cikmazi sada zaboravljena, učešće iskusnog i poznatog imena kao što je Mehmet Aslantug u priči povećalo je uzbuđenje publike.

Mehmet Aslantug, koga gledamo sa likom Zeynepinog oca Alija Fuata, takođe je uneo važnu dubinu u priču. Posebno su obožavaoci serije veoma radoznali kroz šta Zeynep i njen otac Ali Fuat prolaze ovih dana. U ovom trenutku, tema koja bi uzbuđenje i radoznalost održavala na vrhuncu nedeljama je prešla u ruke scenarista. Fanovi serije komentarišu svoje objave na društvenim mrežama: „Mehmet Aslantug treba da ima više scena. Mislim da je većina ljudi, poput mene, radoznala o priči o Zeynep i njenom ocu.”.

NOVO - Da li je par Kivilcim i Omer najzaslužniji za porast gledanosti serije Kizilcik Serbeti?!

By: TV Exposed