Murat Cemcir dao nove iskrene izjave!

Murat Cemcir, koji je bio gost Youtube programa novinarke Sibel Arne, odgovarao je na pitanja o sebi koja se dugo postavljaju.

Murat Cemcir dao nove iskrene izjave!

Foto Credits: Internet Haber

O svom razlazu sa Ahmetom Kuralom, Murat Cemcir je rekao:

Uradili smo veoma dobre stvari, uspeli smo. Ahmet nastavlja sam da radi veliki posao. Takođe radim stvari sam i želim da budem sam u ovom periodu svog života.”.

Evo detalja izjava Murata Cemcira u programu:

“Opraštanje i sposobnost da se oprostite na prijatan način čini ljude rastu i čini ih ljudskijim. Ne možemo planirati svoju budućnost sa težinom i teretom naše prošlosti. “.

Zanimljive izjave

Glumac Murat Cemcir je nastavio:

“Mislim da smo na veoma slatkom mestu kada je u pitanju snimanje novih filmova i pisanje novih priča. Ahmet nastavlja sam da radi veliki posao. U ovom periodu svog života želim da radim stvari sam. Nedavno sam uzeo taksi sa prijateljem iz Rizea po imenu Ugur. Rekao mi je kako je bilo prijatno upoznati me lično. Ali zvao me je brat Ahmet.

To je lepota života. Siguran sam da i njega zovu brat Murat. Ali odvajanjem, stvorili smo naš prostor da bismo bili viđeni kao pojedinci. “.

O poreklu

Cemir je o svom poreklu rekao:

Ja sam iz Tokata. Biti iz Tokata je privilegija. Gazi Osman Pasha, Seda Sayan, Songul Karli, Engin Gunaydin i ja… Svi smo iz Tokata. Dakle, drugačije je.

Tokat mi znači, moja porodica i pravi prijatelji. Kad god se osećam kao da me odnese vetar slave, odem u Tokat i resetujem svoju kilometražu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Murat Cemcir (@muratcemcir)

NOVO - Zanimljive činjenice o Kenanu Imirzaliogluu

By: TV Exposed