Najpopularniji parovi iz turskih serija na društvenim mrežama u julu 2021.

Somera je donela još jednu zanimljivu rang listu. Podsećamo, Somera posmatra podatke sa tri najveće društvene mreže, Facebooka, Instagrama i Twittera.

Najpopularniji parovi iz turskih serija na društvenim mrežama u julu 2021.

Foto Credits: IMDB

Nova lista se odnosi na popularnost parova iz turskih serija. Dakle, radi se o likovima iz serija, ne o glumcima i njihovom privatnom životu. Podaci koji su predstavljeni na ovoj listi u iz jula 2021. godine. Ubedljivo najpopularniji su Eda i Serkan iz serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Oni su u julu imali 1.954.664 tkuv. ileti. Iza njih sa skoro duplo manje su Mahur i Celal iz serije Marasli. Ono su sakupili 1.061.824 iletija.

Na trećoj poziciji su Haziran i Poyraz iz serije Ada Masali / Ostrvska bajka sa 883.033. Četvrto mesto zauzimaju Esra i Ozan iz serije Ask Mantik Intikam. Na petoj poziciji su Dicle i Baris iz serije Menajerimi Ara sa 213.120 iletija.

Eda i Serkan su dakle daleko ispred ostalih. Snimanje serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata biće završeno najverovatnije sutra. Serija će imati 52 epizode, ostale su dakle večerašnja epizoda i još četiri nakon nje.

NOVO - Nur Fettahoglu i Alina Boz u filmu Babamin Oldugu Gun / Dan kada je preminuo moj otac

 By: Milt-TV Exposed