Nilay Deniz i Yigit Kirazci su dobri stari prijatelji

Dvoje poznatih glumaca koji su se okupili u seriji Cati Kati Ask, koja se emituje na ekranima Kanala D, poznaju se već dugo i dobri su prijatelji… Romantični par su Yigit Kirazcı i Nilay Deniz koji tumače likove Demir i Yasemin koje publika obožava zbph prijatne priče. Kirazcı i Deniz, dobili su pune ocene za ...

Nilay Deniz i Yigit Kirazci su dobri stari prijatelji

Dvoje poznatih glumaca koji su se okupili u seriji Cati Kati Ask, koja se emituje na ekranima Kanala D, poznaju se već dugo i dobri su prijatelji... Romantični par su Yigit Kirazcı i Nilay Deniz koji tumače likove Demir i Yasemin koje publika obožava zbph prijatne priče.

Kirazcı i Deniz, dobili su pune ocene za svoje romantične i smešne scene u seriji.

Popularni glumci razgovarali su o svojoj pozitivnoj energiji koja se ogleda na ekranu.

Iigit Kirazcı, koji oživljava lik Demira, izuzetno je zadovoljan povratnim informacijama koje dobija. Glumac je rekao: „Reakcije nas veoma raduju. Drago nam je što smo u porodičnom okruženju. S jedne strane, jer mi je Nilay bliski prijatelj, izuzetno smo srećni kao partneri. ”

Izjavljujući da Yigit Kirazcı nije samo partner već su i vrlo dobri prijatelji od prošlosti, Nilay Deniz je veoma srećna što njihova energija opstaje. Glumica je rekla: „Yigit mi je prijatelj kojeg sam oduvek volela. Veoma sam srećna što se naša energija integriše i odražava na ekranu. Veoma je ugodno i zabavno raditi sa mojim dragim partnerom; ostalo je prema nahođenju publike. ”

By: TV Exposed

NOVO-Furkan Palali veoma odgovara seriji!