Legendarni turski glumac Sener Sen završio u bolnici!

Sener Sen, jedan od najpopularnijih turskih glumaca starije generacije primljen je na bolničko lečenje. Sener se prethodnih dana nije osećao dobro, i pri poseti bolnici urađen mu je test na koronavirus. Rezultati testa su nažalost pozitivni na prisustvo koronavirusa u njegovom organizmu. Sen je brzo nakon toga hospitalizovan u Američku bolnicu u Istanbulu. Trenutno dobija ...

Legendarni turski glumac Sener Sen završio u bolnici!

Sener Sen, jedan od najpopularnijih turskih glumaca starije generacije primljen je na bolničko lečenje.

Sener se prethodnih dana nije osećao dobro, i pri poseti bolnici urađen mu je test na koronavirus. Rezultati testa su nažalost pozitivni na prisustvo koronavirusa u njegovom organizmu. Sen je brzo nakon toga hospitalizovan u Američku bolnicu u Istanbulu. Trenutno dobija tretman, i nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Sener Sen je rođen 26. decembra 1941. godine u Adani, Turska. Poslednja serija u kojoj se Sener pojavio bila je Yol Ayirimi 2017. godine, a glumio je u skoro 150 serija i filmova. Njegov otac, Ali Sen je takođe bio poznati turski glumac koji se pojavio u preko 300 projekata u svojoj glumačkoj karijeri.

NOVO - Neslihan Atagul potpisala novi ugovor

By: TV Exposed