Nova turska serija Uysallar / Poslušni krajem marta

Stigle su nove vesti o novoj turskoj seriji Uysallar / Poslušni. U pitanju je novi projekat Netflix digitalne platforme.

Nova turska serija Uysallar / Poslušni krajem marta

Foto Credits: Internet Haber

Pored turske serije Midgnight at the Pera Palace, u martu nas očekuje premijera još jedne nove Netflixove serije iz te zemlje. U pitanju je projekat pod nazivom Uysallar ili u prevodu Poslušni. Reč je o seriji koja će imati osam epizoda, spada u žanr crne komedije i doneće priču o disfunkcionalnoj porodici. Za produkciju serije je zadužena kompanija Ay Yapim, scenario je pisao Hakan Gunday a Onur Saylak je na poziciji režisera. Ovaj trio je radio na filmu Daha i na seriji Sahsiyet.

 Glavne uloge igraju: Haluk Bilginer (Berhudar), Songul Oden (Nil Uysal), Ugur Yucel (Olcay Uysal) i Oner Erkan (Oktay Uysal). Haluk i Songul su već ranije sarađivali na seriji "Seref Bey".

Ostatak glumacke ekipe čine: Umut Yesildag (Ege Uysal), Nilay Yeral (Ece Uysal), Bilyana Jovanovska (Sofia), Serkan Altunorak (Suat), Ibrahim Selim (Mert) i Nezaket Erden (Yagmur).

Sledi kratak opis radnje turske serije Uysallar / Poslušni.

Smeštena na neotkrivene ulice Istanbula s izobličenom urbanom transformacijom 2020. godine i na trgu i rezidencijama koje se i dalje uzdižu, priča je o ispitivanju i budjenju arhitekta više srednje klase Oktaya Uysala i njegove velike porodice. Porodica Uysal može se činiti kao idealna porodica, ali svaki od njih ima dvostruke zivote koje sakrivaju jedno od drugog. Dok članovi porodice žive živote o kojima sanjaju, nesvesni jedni drugih, upoznajemo njihove tragične, smešne ali i mračne strane. Ova nova turska serija publici predstavlja alternativnu porodičnu pricu s neidentifikovanim gradskim vizuelnim prikazom Istanbula u pozadini.

Ova nova turska internet serije će biti dostupna 30. marta 2022. godine na Netflixu.

NOVO - Ozcan Deniz – Ponovo u centru pažnje privatan život!

By: Milt-TV Exposed