Nove turske serije koje počinju u decembru 2020. godine

Mesec decembar nam donosi i nove turske serije koje će početi sa emitovanjem. U decembru 2020. godine neće početi mnogo serija, ali ima nekoliko obećavajućih priča i naslova. Krenimo redom. Akinci je serija koja će doneti priču o mladiću koji u svojih 30 godina života nije osetio ljubav. Glavni lik je Fatih, koji je hrabar, ...

Nove turske serije koje počinju u decembru 2020. godine

Mesec decembar nam donosi i nove turske serije koje će početi sa emitovanjem.

U decembru 2020. godine neće početi mnogo serija, ali ima nekoliko obećavajućih priča i naslova. Krenimo redom.

Akinci je serija koja će doneti priču o mladiću koji u svojih 30 godina života nije osetio ljubav. Glavni lik je Fatih, koji je hrabar, neustrašiv i upoznaće ženu koja će promeniti njegov život. Sa tom ženom Fatih će osetiti do sada za njega nepoznata osećanja i iskustva.Glavne uloge u ovoj seriji tumače Sukru Ozyildiz i Busra Develi.

Iyi Aile Babasi / Porodični čovek je serija koja je svoju premijeru imala pre dva dana, tačnije 3. decembra. U pitanju je zanimljiva komedija koja prati život čoveka koji je u potpunosti posvećen svojoj porodici i majci. Posredovanje između porodice, na prvom mestu žene i majke doneće mnoštvo zanimljivih i komičnih situacija. Uloge u seriji tumače Bahar Sahin, Salih Kalyon, Caglar Gorumlu, Sebnem Bozoklu, Timur Acar i drugi.

Son Yaz je serija koja će se emitovati na Fox TV-u i doneti zanimljivu priču o tužiocu i problematičnom mladiću čiji će se životni putevi ukrstiti. Glavne uloge u njoj tumačiće Ali Atay i Alperen Duymaz.

Seni Cok Bekledim je projekat koji se radi u produkciji Skala Medya za Star TV. Glavne uloge u novoj turskoj seriji tumačiće Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu. Radnja donosi priču o čoveku koji je živeo život bez sreće, kada će mu se desiti nešto što nije očekivao - ljubav. Mnogi su kritikovali veliku razliku u godinama između glavnih glumaca. Kreatori serije ističu da je upravo to glavna tema – ljubav ne zna za godine. Priča u seriji je kako prenose turski mediji zasnovana na istinitim događajima. Serija bi trebala da počne nakon završetka serije Babil.

Marasli je serija koja se radi u produkciji kompanije Tims & B. U glavnim ulogama će se naći Burak Deniz i Alina Boz. Burak će glumiti telohranitelja a Alina njegovu lepšu polovinu. Serija će kasniti zbog toga što je glavna glumica bila zaražena koronavirusom. Abudl Susler koji je trebao da glumi negativca je takođe napustio projekat. Nije poznato da li će serija početi krajem decembra ili početkom januara.

Akrep / Škorpion se radi u produkciji kompanije 1441 Production. Porodična drama, detektivska priča i klasična priča o osveti dve žene će biti glavne teme ove nove turske serije. Projekat je očekivan u novembru ali je prebačen za ovaj mesec. Uloge u ovoj novoj seriji će tumačiti Evrim Alasay, Bekir Aksoy, Yusuf Cim i Demet Akbag.

NOVO - Cemal Hunal u rijalitiju!

By: TV Exposed