Novi milionski ugovori za Hande Ercel

Kako prenosi turski Milliyet, jedan od najvećih brendova zubne paste „Signal“, ponudio je glumici Hande Ercel ugovor za reklamu i promociju tog brenda. Ukoliko prihvati uslove tog ugovora, Hande će zaraditi iznos od dva miliona turskih lira. Glumica je blizu potpisivanja ugovora sa “Signalom”, potvrđuju u Milliyetu. Turski mediji su tu vest preneli zanimljivim naslovom ...

Novi milionski ugovori za Hande Ercel

Kako prenosi turski Milliyet, jedan od najvećih brendova zubne paste „Signal“, ponudio je glumici Hande Ercel ugovor za reklamu i promociju tog brenda.

Ukoliko prihvati uslove tog ugovora, Hande će zaraditi iznos od dva miliona turskih lira. Glumica je blizu potpisivanja ugovora sa "Signalom", potvrđuju u Milliyetu. Turski mediji su tu vest preneli zanimljivim naslovom „Jedan osmeh je dovoljan.“. Tu nije kraj lepim vestima za Ercel, a vezanim za marketing. Glumica već ima potpisan ugovor sa brendom garderobe a trenutno su u toku pregovori za produženje istog. Po postojećem ugovoru, Hande Ercel zarađuje 800 hiljada turskih lira godišnje. Popularnost i prodaja brenda je značajno porasla, pa je glumica dobila nove uslove. Ako dođe do nastavka saradnje, taj iznos biće milion turskih lira na godišnjem nivou.

NOVO - Amine Gulse već pronašla posao u Turskoj

By: TV Exposed