Odložena serija Mevlana

Stigle su nove informacije vezane za tursku istorijsku seriju Mevlana. Početak ove nove TV serije je odložen, a evo i zbog čega.

Odložena serija Mevlana

Foto Credits: DiziCentral

Serija Mevlana je novi istorijski projekat. Reč je o seriji koja će biti emitovana na nacionalnom TV kanalu u Turskoj, TRT 1. Ipak, za početak ovog projekta ćemo pričekati još malo. Premijera serije je odložena za maj mesec. Razlog za to leži u lošim vremenskim uslovima i tehničkim problemima vezanim za samo snimanje serije. Rad na projektu još uvek nije završen pa je sve odloženo za peti mesec ove godine.

Podsećamo, reč je o seriji koja će doneti priču o važnoj istorijskoj ličnosti iz Turske istorije. Priča u ovoj seriji će pratiti Mevlanu, jednog od najvećih sufi pesnika. Serija će najpre biti emitovana na kanalu TRT1, a potom i na njihovoj novoj digitalnoj platformi. Planirano je da se snimi i emituje ukupno 13 epizoda, ostaje da vidimo da li će i tu biti nekih promena.

Glavnu ulogu u TV seriji Mevlana će tumačiti Bulent Inal. Pored njega uloge u ovoj istorijskoj seriji će imati Sanurzhan Suleimen, Devrim Ozkan, Gokhan Yavuz, Ilker Aksum, Ushan Cakir, Ahu Turkpence, Yusuf Cim i drugi.

NOVO - Gulcan Arslan ima novog dečka?!

By: Milt-TV Exposed