Otkazana još jedna turska serija!

Loše vesti za fanove Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua. Serija Rekabet koja je pripremana u okviru kompanije Ay Yapim, za koju je scenario pisala Sema Ergenekon je otkazana. Dogovoreno je bilo i to da se serija emituje na Kanalu D, ali je na kraju doneta odluka o otkazivanju kompletnog projekta. Fanovi Kaana Urgancioglua i Pinar ...

Otkazana još jedna turska serija!

Loše vesti za fanove Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua.

Serija Rekabet koja je pripremana u okviru kompanije Ay Yapim, za koju je scenario pisala Sema Ergenekon je otkazana. Dogovoreno je bilo i to da se serija emituje na Kanalu D, ali je na kraju doneta odluka o otkazivanju kompletnog projekta. Fanovi Kaana Urgancioglua i Pinar Deniz su se radovali činjenici da će na sceni ponovo zajedno gledati njih dvoje, nakon serije Love 101. Serija Rekabet je trebala da donese priču o advokatskoj firmi i životu njenih članova.

Prema Birsen Altuntas sudbina celog projekta nije poznata. Još uvek se ne zna da li će posao na seriji biti započet naredne sezone, ali se zna da glumci već traže nove poslove... Pinar Deniz će se pojaviti u seriji Kirmizi Oda kao gost, nakon čega će razmotriti nove ponude. O Kaanu Urganciolguu i njegovim planovima za sada nema informacija.

NOVO - Najpopularniji ženski likovi iz turskih serija u 2020. godini

By: TV Exposed