Otpočelo snimanje serije Ada Masali / Priče jednog ostrva

Jedna od serija koja je privukla dosta pažnje pre početka emitovanja jeste Ada Masali / Priče jednog ostrva. U pitanju je romantična komedija koja je na ekranu spojila Alpa Navruza i Aycu Aysin Turan.

Otpočelo snimanje serije Ada Masali / Priče jednog ostrva

Foto Credits: Haber Yildizi

Oboje su do sada tumačili uloge u dramama, tako da će ovaj novi projekat biti pravi kuriozitet. Alp Navruz je poslednju ulogu imao u seriji Zumruduanka gde je tumačio lik Deniza. Ayca Aysin Turan je pre novog projekta glumila Deryu u seriji Ariza. Glumica je potvrdila na Instagramu svojim fanovima dobre vesti o početku snimanja ove nove serije. Snimanje kadrova za odvija u mestu Izmir.

Ovaj projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim i biće emitovan na leto na Star TV kanalu. Scenarista je Yelda Eroglu. Potvrđeno je i to da će uloge u ovoj novoj seriji tumačiti i Nihan Buyuksarac i Bulent Colak. U narednom periodu možemo očekivati i prve video najave ove serije. Sve epizode turske serije Ada Masali / Priče jednog ostrva sa prevodom moći ćete da gledate na MOVTEX.COM. Serija će biti emitovana u letnjoj sezoni.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Askin Tarifi / Recept za ljubav

 By: Milt-TV Exposed