Ozgu Namal odložila povratak na TV ekrane

Glumica Ozgu Namal pauzirala je svoju karijeru šest dugih godina tokom koji je odgajala decu. Ozgu je konačno pre nekoliko meseci donela odluku o povratku u šou-biznis. Vrlo brzo nakon toga dobila je i nekoliko veoma dobrih i konkretnih ponuda. Potpisala je ugovor vezan za snimanje jednog filma, i ugovor za jednu televizijsku seriju. Otkriveno ...

Ozgu Namal odložila povratak na TV ekrane

Glumica Ozgu Namal pauzirala je svoju karijeru šest dugih godina tokom koji je odgajala decu.

Ozgu je konačno pre nekoliko meseci donela odluku o povratku u šou-biznis. Vrlo brzo nakon toga dobila je i nekoliko veoma dobrih i konkretnih ponuda. Potpisala je ugovor vezan za snimanje jednog filma, i ugovor za jednu televizijsku seriju. Otkriveno je čak i da je glumica trebala da zaradi 800.000 lira u filmu, a u seriji po 80.000 lira za svaku epizodu.

Međutim, zbog straha od koronavirusa, i eventualne zaraze, Ozgu je iskoristila svoje pravo da obustavi rad na projektima, pozivajući se na višu silu. Producenti su pristali da je sačekaju, da odlože snimanje i nisu dodeli uloge drugim glumicama. Rad na ovim projektima će biti nastavljen kada to uslovi dozvole.

By: TV Exposed