Hande Ercel o odnosu sa Keremom Bursinom, seriji i novom filmu!

Turska glumica Hande Ercel dala je novi intervju. Tom prilikom govorila je o mnogo tema, od kojih je svaka podjednako zanimljiva.

Hande Ercel o odnosu sa Keremom Bursinom, seriji i novom filmu!

Foto Credits: RiriNano

Hande Ercel se sada nalazi u Bordumu sa porodicom i njenim momkom Keremom Bursinom. Kerem snima reklamu za Lipton čaj, a Hande radi photo session sa njenom sestrom. Kako je glumica istakla, njena ljubavna veza sa Keremom je otpočela nedavno. Kao što je i obećala, kada se ljubav desi, odmah će reći svima za nju, što je i učinila. U početku su bili veoma dobri prijatelji a kasnije je taj odnos prerastao u nešto više.

Ercel je otklonila mnoge dileme oko serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Plan je da bude snimljeno još 11 epizoda serije i da se projekat završi na najlepši mogući način. Prema rečima mlade glumice, ne postoji opcija da serija bude dodatno produžena. Ona do sada nikada nije tumačila takvu ulogu kao u ovoj romantičnoj komediji. Nakon završetka snimanja tih preostalih epizoda, otići će na zasluženi odmor, poručila je Hande.

Glumica je takođe nagovestila da planira da snimi novi film, ali ne želi ništa da nagađa jer je snimanje serije Sen Cal Kapimi i dalje u toku. Volela bi da radi u nekom dobrom filmu. Kako ističe, nema predrasude, ukoliko je uloga interesantna, glumiće taj lik.

NOVO - Kivanc Tatlitug ulaže u vinogradarstvo i organsku poljoprivredu?!

 By: Milt-TV Exposed