Počelo snimanje nove turske serije Modern Kadin / Moderna žena

Snimanje kadrova na još jednoj turskoj seriji je u toku. Reč je o projektu namenjenom digitalnoj platformi o kojem je već poznato dosta toga.

Počelo snimanje nove turske serije Modern Kadin / Moderna žena

Foto Credits: Tims & B

Nova serija nosi naziv Modern Kadin ili u prevodu Moderna žena. Sastojaće se od deset epizoda. Scenario piše Irem Sak, koja će tumačiti i glavnu ulogu u ovoj novoj seriji. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Tims & B. Režiser na projektu je Iremin brat, Ayberk Sak.

Uloge u seriji Modern Kadin će imati i Su Sanad, Hakan Satilmis, Gurberk Polat, Kemal Okan Ozkan, Ozlem Tokaslan i drugi. Kao gosti glumci u ovom projektu će se pojavit i i Kubilay Aka, Ozgur Cevik, Hatice Aslan i Hakan Ummak.

Radnja serije pratiće Pinar (Irem Sak). Pinar je mlada, slobodna, moderna žena. Zaglavljena je između istoka i zapada. Veruje da među njenim udvaračima mora da se pronađe “princ na belom konju”.

Pred njom su mnoga pitanja. Da li bude majka ili menadžer brenda? Da li da na odmor ode u rodni grad Sivas ili Alacati? Kada pronađe ljubav, da li će sve biti kao u filmu iz doba Yesilcama ili kao u tipičnoj američkoj romantičnoj komediji? Odgovore na ova pitanja gledaćemo u novoj seriji koja obećava mnogo osmeha i zanimljivih situacija.

NOVO - Novinari nasmejali Selin Sekerci

 By: Milt-TV Exposed