Podzemlje / Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz – | Popularne Turske Serije |

Podzemlje je veoma popularna turska televizijska serija. U toku je peta sezona, a do sada je emitovano preko 120 epizoda. Premijerno prikazivanje serije bilo je 8. septembra 2015. godine. Scenario za ovu seriju su pisali Bahadır Ozdener i Berna Aruz i Raci Sasmaz. .Serija se emituje na turskoj nacionalnoj televiziji ATV.Glavne uloge u ovoj seriji ...

Podzemlje / Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz – | Popularne Turske Serije |

Podzemlje je veoma popularna turska televizijska serija. U toku je peta sezona, a do sada je emitovano preko 120 epizoda.

Premijerno prikazivanje serije bilo je 8. septembra 2015. godine. Scenario za ovu seriju su pisali Bahadır Ozdener i Berna Aruz i Raci Sasmaz.
.
Serija se emituje na turskoj nacionalnoj televiziji ATV.
Glavne uloge u ovoj seriji tumače Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yildirimer, Ozan -Akbaba,Sabina Ajrula, Hakan Karsak, Savas Ozdemir i Sevinc Gursen Akyildiz.

Radnja priče prati lik Hizira Cakirbeylija koji je kao veoma mlad ušao u svet mafije. Postao je jedan od najmoćnijih članova turske mafije, i jedan od najuticajnijih članova turskih lanaca šverca oružjem. Hizir se brzo razvija i napreduje. Postaje vođa kompletnog lanca šverca oružjem. Uz to pokušava da održi dobar odnos sa ostalim članovima mafije, vladom i svojom velikom porodicom. Važnu ulogu u njegovom životu imaju žene. Supruga, majka, ljubavnica i kćerka.Hizir pokušava da odigra očinsku figure u životu sina, nećaka ali i celokupne familije. Posebno je vezan za brata Ilyasa, koji mu zadaje mnoge problem. Želi da održi zajedništvo, porodičan je čovek, i teško mu je da bira između dve žene, suprge Meryem i ljubavnice. Ilyas je u vezi sa kćerkom Unala koji predstavlja Hizirovog najvećeg neprijatelja. To komplikuje već veoma složenu situaciju.

Za prevod serije na EXYU jeziku možete kontaktirati: movtex.com

Serija je stekla veliku popularnost među turskom publikom. Trenutno se nalazi na 4. mestu po popularnosti sa 7,31 miliona pregleda po epizodi.

Post By: TVExposed

Prevod na EXYU jezik: Movtex.Com