Poznata sudbina serije „Okrutni Istanbul“

Kao što je slučaj kod većine serija, ni snimanja serije „Okrutni Istanbul“ (tur. Zalim İstanbul) ne nastavljaju se jedno vrijeme. Serija koja se prikazuje na turskome Kanalu D, nema lijepe vijesti za gledatelje. Naime, odlučeno je da će biti snimljene još samo četiri epizode. Podsjetimo, dosad je snimljeno i prikazano ukupno 36 epizoda, a produkcijska ...

Poznata sudbina serije „Okrutni Istanbul“

Kao što je slučaj kod većine serija, ni snimanja serije „Okrutni Istanbul“ (tur. Zalim İstanbul) ne nastavljaju se jedno vrijeme.

Serija koja se prikazuje na turskome Kanalu D, nema lijepe vijesti za gledatelje. Naime, odlučeno je da će biti snimljene još samo četiri epizode. Podsjetimo, dosad je snimljeno i prikazano ukupno 36 epizoda, a produkcijska kuća Avşar Film, imajući na umu standarde međunarodnoga tržišta, snimit će još četiri epizode kako bi seriju mogli prodavati u foramtu od 40 epizoda.

Osim majstorskih imena poput Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur i sl, u seriji glume i mladi glumci kao što su Bahar Şahir, Berker Güven, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey i ostali.

Prema informaciji koju su mediji dobili Birsen Altuntaş, producent  Şükrü Avşar planira pokrenuti telivizijski set nakon ramazanskoga bajrama tako da će glumci okupiti potkraj maja.

By: TV Exposed