Savasci – | Popularne Turske Serije |

Savasci je turska akciono-dramska serija koju potpisuje Limon Film. Reč savasci prevedena na engleski jezik znači “warrior” i celokupna radnja prati visoke vojne činovnike. Prva epizoda objavljena 9. aprila 2017. godine. Prvo emitovanje ove serije je bilo na televiziji FOX. Trenutno je u toku 4. sezona. Glavne uloge tumače Berkom Oktaiom, Murat Serezli i Sarp ...

Savasci – | Popularne Turske Serije |

Savasci je turska akciono-dramska serija koju potpisuje Limon Film. Reč savasci prevedena na engleski jezik znači "warrior" i celokupna radnja prati visoke vojne činovnike.

Prva epizoda objavljena 9. aprila 2017. godine. Prvo emitovanje ove serije je bilo na televiziji FOX. Trenutno je u toku 4. sezona.

Glavne uloge tumače Berkom Oktaiom, Murat Serezli i Sarp Levendoglu.

Savasci je serija koja donosi priču posvećenu herojima turske vojske koji svoj posao obavljaju u izuzetno teškim uslovima. Priča počinje kada dva komadanta elitne jedinice beretki tkz. “Sword Team” pukovnik Halil Ibrahim and kapetan Kagan Bozok izlaze iz zatvora. Oni okupljaju tim i vraćaju se u službu. Njihov tim je spreman da ide na sve zadatke, na bilo koje mesto i da se susretne sa najzahtevnijim izazovima. Osećaju beskrajnu ljubav prema svojoj zemlji. Momci iz ove jedinice spremni su da se odreknu svega za svoju državu.

Za prevod serije na EXYU jeziku možete kontaktirati: movtex.com

Serija je peta najpopularnija serija u Turskoj sa 6,89 miliona pregleda po epizodi. Epizode izlaze jednom sedmično, i to nedeljom u 20 časova na televiziji FOx. Savasci je dva puta bio nominovan na "Golden Palm" kao najbolja akciona TV serija, ali ni 2019. , ni 2020. nije dobila tu nagradu.

Post By: TVExposed

Prevod na EXYU jezik: Movtex.Com