Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 13

Gospodin Salih želi poslušati Hasret prije velikoga koncerta, međutim Murat se tome suprotstavi i ne dopusti mu, tako da se cijela situacija zahukta. Gospodin Salih želi da Berrin nastupi na velikome koncertu, međutim Berrin ima neke druge planove. Berrin navečer nastupa u jednome klubu, a Hasret upada u stupicu koja je bila pripremljena protiv nje. ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 13

Gospodin Salih želi poslušati Hasret prije velikoga koncerta, međutim Murat se tome suprotstavi i ne dopusti mu, tako da se cijela situacija zahukta.

Gospodin Salih želi da Berrin nastupi na velikome koncertu, međutim Berrin ima neke druge planove. Berrin navečer nastupa u jednome klubu, a Hasret upada u stupicu koja je bila pripremljena protiv nje. Murat je ovaj put svjestan svega te uzima Hasret i spašava ju.

U naselju pak zbog gošće koja je posjetila Kobru, njih se dvoje prilično posvađaju. Balčiček je odlučna u tome da pomogne Gulnaz. Policija dolazi u kvart jer je opljačkana prodavaonica glazbenih proizvoda, tako da ovaj put svi idu za Davutom.

Džihan shvati da Saime i Salih nešto mute te odluči riješiti tu tajnu, tako da se polako otkriva što stoji iza nje. Leventov interes prema Hasret raste, a Murat majci prizna jednu veliku stvar.

Sve epizode ove serije sa prevodom, gledajte OVDE

By: TV Exposed