Serija Marija i Mustafa ostavlja bez daha!

U favorite u produkciji turskih serija ulazi i TV serija Marija i Mustafa, koja se još uvek snima u Kapadokiji. Gledaćemo Jessicu May, Hilmi Cem Intepe i Tamera Leventa u glavnim ulogama. Zanimljiv detalj serije je taj da je glumica Jessica May promenila svoj imidž. Nova frizura glumice koja se proslavila sa likom Bele u ...

Serija Marija i Mustafa ostavlja bez daha!

U favorite u produkciji turskih serija ulazi i TV serija Marija i Mustafa, koja se još uvek snima u Kapadokiji. Gledaćemo Jessicu May, Hilmi Cem Intepe i Tamera Leventa u glavnim ulogama.

Zanimljiv detalj serije je taj da je glumica Jessica May promenila svoj imidž. Nova frizura glumice koja se proslavila sa likom Bele u seriji Nova mlada, svidela se mnogim njenim fanovima, dok su drugi fanovi izrazili mišljenje da izgleda starije.

Na društvenim mrežama se može videti da postoji brojna favorizacija glumca Hilmi Cem Intepea. Već je jasno da će to biti dobar debitantski projekat za ovog glumca. Glumačka usklađenost među Jessicom May i ​​Hilme Cem Intepea takođe je bila uspešna. Naravno, gledaoci će moći da donesu konačan sud kada drama krene.

Postoje oni koji misle da serija ima karakteristike komedije ili čak da liči na seriju Foreign Groom. Ali greše, ova serija je produkcija zasnovana na drami i nema mnogo elemenata komedije poput Foreign Grooma.

Sama tematika priča o nemogućim ljubavima privlači gledaoce. Iako je tema već poznata i smatra se klišeom, to spada u produkcije koju gledaoci turskih TV serija vole najviše.

By: TV Exposed