Serija Safir je prodata u inostranstvu i pre početka emitovanja!

ATV-ova nova serija Safir koja se najavljuje i kao 'Skrivena ljubavna priča' imala je svoju prvu prodaju u inostranstvu.

Serija Safir je prodata u inostranstvu i pre početka emitovanja!

Foto Credits: Haberler

Privlačeći pažnju rukovodilaca izraelske televizije svojom snažnom pričom i uspešnim glumcima, Safir 'A Hidden Love Story' kako se najavljuje u inostranstvu, licenciran je za izraelski kanal Achla TV nakon objavljivanja njegove promocije, pre nego što je uopšte počeo da se emituje u Turskoj.

Ilhan Sen, Ozge Yagiz i Burak Berkay Akgul dele glavne uloge u novoj seriji Safir koja se dakle ističe kao  „Skrivena ljubavna priča“, koja se snima u Kapadokiji.

Projekat Safir, koji će u novoj sezoni doći na ekrane sa svojom impresivnom pričom i jakom glumačkom postavom, priča je o nestanku porodice Gulsoy na opasnim putevima punim testova strasti, osvete i maltretiranja, njenim članovima koji su se promenili preko noći.

Uskoro premijera

Produkciju TV serije Safir preuzima dobro poznata kompanija NTC Media, a na poziciji producenata su Fatih Aksoy i Mehmet Yigit Alp.

Burcu Over piše scenario ove nove turske TV serije, čija impresivna priča pripada Burcu Over i Gul Abus Semerci. Sa Semihom Bagcijem u rediteljskoj fotelji, turska serija Safir, koji je među najiščekivanjim delima sezone, biće na ATV-u od jeseni. Tačan datum premijere biće poznat u narednim danima.

Tu je i video najava ove turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Safir (@safirdizisi)

NOVO - Burak Ozcivit je novom ulogom izašao iz svoje zone komfora

By: TV Exposed