Yusra Geyik izazovnom ulogom u seriji Aile hrabro korača u karijeri!

Yusra Geyik, koja je veoma uspešno nastupila u veoma kontroverznoj ulozi sa likom Yagmur u TV seriji Aile / Porodica, čini snažne korake u svojoj karijeri.

Yusra Geyik izazovnom ulogom u seriji Aile hrabro korača u karijeri!

Foto Credits: RiriNano

Mlada glumica, koja je poznata svojim likom Zelis u detektivskoj seriji Arka Sokaklar, koja je za 15 godina osvojila milionsku ljubav, bila je veoma hrabra u portretisanju lika žene koja ima problem sa drogom i radi kao pratnja u TV seriji po imenu Aile / Porodica.

Yusra Geyik, koja je pokazala veoma uspešan rezultat u tako izazovnoj ulozi koja je šokirala svoje fanove, najavila je da joj se projekat veoma dopao.

Takođe treba reći da je serija, koja je po prvobitnom planu najavljena za finale sa svojom 30. epizodom, potpuno nova ekspanzija u karijeri glumice.

Poznata glumica je rekla:

„Dobro ide, jako uživam u poslu. Uživam u radu na seriji, ide dobro. Trčim okolo, a istovremeno se krećem“, rekla je.

O astrologiji

Navodeći da je imala problema sa pronalaženjem kuće za iznajmljivanje u Istanbulu, Yusra Geyik je izjavila da je 2023. godina bila veoma dobra godina za nju. Glumica je predvidela da će nova godina biti mnogo bolja.

Već kažu da će 2024. biti mnogo bolja, verujem u svako dobro što se kaže“, izjavila je glumica i poručila da pomno prati astrologiju.

Navodeći da ozbiljno shvata razvoj astrologije, Yusra Geyik je takođe objasnila da astrološki razvoj može uticati na nju u njenim procesima donošenja odluka. Navodeći da ne prati astrologiju po pitanju ljubavi i da je to emotivna situacija, Yusra je dodala da logiku ostavlja po strani kada se zaljubi.

View this post on Instagram

A post shared by Yüsra Geyik (@yusrageyik)

NOVO - Sibel Tascioglu i serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice oduvali rivale!

By: TV Exposed