Sukob Nukhet Duru i režisera Mua Tuncua

Pevačica i glumica Nukhet Duru dala je kratak intervju za turske medije. U njemu se između ostalog dotakla njenog odnosa, tj. sukoba koji ima sa režiserom Muom Tuncuom. Režiser je nedavno izjavio da on nije dobio nagradu, odnosno novac za dokumentarni film koji je radio o Nukhet. Duru je istakla da je Tuncu dobio novac ...

Sukob Nukhet Duru i režisera Mua Tuncua

Pevačica i glumica Nukhet Duru dala je kratak intervju za turske medije.

U njemu se između ostalog dotakla njenog odnosa, tj. sukoba koji ima sa režiserom Muom Tuncuom. Režiser je nedavno izjavio da on nije dobio nagradu, odnosno novac za dokumentarni film koji je radio o Nukhet. Duru je istakla da je Tuncu dobio novac i da ima sve potrebne dokaze o uplati. Prema Nukhet Duru, režiser Tuncu je izneo neistine. Ceo slučaj će završiti na sudu, uključujući i optužbe koje je režiser izneo na njen račun.

Nukhet Duru je u svojoj karijeri radila na 12 glumačkih projekata. Prošle godine se pojavila u drugoj epizodi serije Menajerimi Ara. Pre toga glumila je u mini seriji Sahane Damat. U njoj je 2016. godine tumačila lika Peri / Diva. Prvi put na TV ekranima se pojavila davne 1971. godine u projektu Serefimle yasarim.

NOVO - Novi glumac u turskoj seriji Uyanis Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed