Danas počinje nova turska serija Kendi Dusen Aglamaz

Serija TRT1 pod nazivom Kendi Dusen Aglamaz biće produkcija koja će od četvrtka, 22. juna, doneti radosne trenutke publici i dodati energiju letnjem periodu.

Danas počinje nova turska serija Kendi Dusen Aglamaz

Foto Credits: Haberler

Jedna od mladih glumaca u glumačkoj postavi serije biće Eylul Tumbar. Ono što glumicu čini važnom je da je njen nastup u digitalnoj seriji Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali majko, koju mnogi gledaoci gledaju na Netflixu, impresionirao široku publiku.

Za Eylul Tumbar, koja je dala veoma uspešan nastup u Netflixoj seriji sa Melis Sozen, njen prvi TV serijski projekat, Kendi Dusen Aglamaz, smatra se važnom etapom u njenoj karijeri.

Tumbar će učestvovati u ovoj seriji sa likom Alize i imaćemo priliku da na ekranu gledamo živopisnu mladu ženu. Navodeći da mnogo voli Alize i da je veoma privlačno igrati ovako živopisnog lika, mlada glumica je rekla:

„Priča je veoma iskrena i skromna; Neverovatno mi je zadovoljstvo što moj lik Alize, koju igram, može da radi šta god želi u svakom trenutku.”.

Pozitivna energija na setu

Poznato je da se ekipa veoma zabavljala i da je bila prijatna atmosfera tokom pripremnog procesa serije Kendi Dusen Aglamaz. Eylul Tumbar takođe smatra da rade sa pozitivnom energijom na setu i to će se odraziti na seriju. Mlada glumica očekuje da energija na setu i zabava ekipe utiču na publiku na ekranu.

Tumbar je ukratko objasnila šta čeka publiku u ovoj novoj TV seriji, rekavši: „Publiku čeka serijal sa ukusom letnjeg vetra, koji će nas nasmejati i bićemo kao članovi porodice.”.

Premijera TV serije Kendi Dusen Aglamaz je večeras u 20:00 na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1.

NOVO - Uskoro počinje nova turska TV serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života

By: TV Exposed