Turska glumica | Aybuke Pusat |

Aibuke Pusat je turska glumica, baletna plesačica, manekenka i Miss Turske 2014. godine. Rođena je 25. februara 1995. godine u Ankari, Turska. Njena porodica je tatarskog porekla. Izabrana je za Miss Turske 2014. godine, ali se zbog obaveza u glumačkoj karijeri nije mogla pojaviti na izboru za Miss sveta. Diplomirala je na baletnom odeljenju Državnog ...

Turska glumica | Aybuke Pusat |

Aibuke Pusat je turska glumica, baletna plesačica, manekenka i Miss Turske 2014. godine.

Rođena je 25. februara 1995. godine u Ankari, Turska. Njena porodica je tatarskog porekla. Izabrana je za Miss Turske 2014. godine, ali se zbog obaveza u glumačkoj karijeri nije mogla pojaviti na izboru za Miss sveta.

Diplomirala je na baletnom odeljenju Državnog konzervatorija u Ankari na Univerzitetu Hacettepe. Takođe, studira obrazovanje na daljinu na poslovnom odeljenju Univerziteta Anadolu. Svoju glumačku karijeru počela je u seriji Medcezir (gde je tumačila lik Elif), zatim je glumila u serijama Bes Kardes (Zeynep), O Hayat Benim (Zeynep), Familya (Su Beyoglu), Soz (Bahar), Sahin Tepesi (Verda) i Her Yerde Sen (Selin Sever Erendil).

U 2020. godini radi na serjii 50 Metrekare. Kada je reč o filmovima pojavila se u ostvarenju Kapi (2019) u kom je tumačila lik Nardin.

By: TV Exposed