Turska Serija – Abdulhamid epizoda 104

Abdulahmidova je naredba provedena, Vladimir je uhvaćen. Zlaman odbacuje činjenicu da je bolestan makar i pod cijenu smrti. Ispitat će mu se krv. Kad se ispostavi da je bolestan, saznat će se i da je izdajica. Sabhattin i Zuluflu traže načine da spase Zalmana. Paša Selim bavi se spašavanjem Karasoja iz palače. Paša Selim, pošto ...

Turska Serija – Abdulhamid epizoda 104

Abdulahmidova je naredba provedena, Vladimir je uhvaćen. Zlaman odbacuje činjenicu da je bolestan makar i pod cijenu smrti. Ispitat će mu se krv. Kad se ispostavi da je bolestan, saznat će se i da je izdajica. Sabhattin i Zuluflu traže načine da spase Zalmana.

Paša Selim bavi se spašavanjem Karasoja iz palače. Paša Selim, pošto se oslobodi Zalmanove ovisnosti, sjeti se tko je zapravo te krene do Abdulhamida kako bi mu ispričao istinu.

Halil se Halid u posljednjemu trenu spasi od stupice u koju je zamalo upao. A sada ima važan zadatak: treba spriječiti atentat koji će podići Balkan na noge i uzrokovati početak rata.

Bidar se našla usred sukoba, a sin joj je pripadnik Mladoturaka. Mama i sin doživljavaju veliku svađu. Naime je u bezizalznoj situaciji i pita mamu što će napraviti. Hoće li Bidar ispričati sve o Abdulkadiru ocu? Baš dok je Abdulhamid davao Mehmetovu dužnost Abdulkadiru, Bidar ostane beizlazna.

Kakva to i od smrti gora sudbina čeka Blavatskyija koji nije uspio ubiti Bidar? Hoće li Halil Halid uspjetu u svome teškome zadatku? Hoće li Sabahattin i Zulfulu uspjeti spasiti Zalmana? Hoće li Abdulhamid naposljetku saznasti tko mu je neprijatelj?

By: TV Exposed