Turska serija Destan / Legenda privlači sve veću pažnju

Jedna od novih turskih serija koja nas uskoro očekuje je i serija Destan ili u prevodu Legenda. Reč je o novom projektu Mehmeta Bozdaga.

Turska serija Destan / Legenda privlači sve veću pažnju

Foto Credits: IMDB

O seriji Destan / Legenda je već bilo dosta reči. U pitanju je televizijska serija koju potpisuje kreator hitova Dirilis Ertugrul i Kurulus Osman. Bozdag je toliko optimističan u vezi ovog projekta, da je seriju najavio kao najbolju tursku istorijsku seriju ikada.

Euforija oko projekta postaje sve veća kako se bliži njena premijera. Još uvek se ne zna tačan datum početka serije. Pretpostavlja se da će to biti petak, 12. ili 19. novembar. Dakle, za najkasnije dve nedelje bi trebali da gledamo prvu epizodu ove nove turske istorijske serije. Serija će biti emitovana na kanalu ATV.

Glavne uloge u seriji Destan / Legenda će tumačiti Ebru Sahin i Edip Tepeli. Upravo je lik koji će Ebru tumačiti privukao dosta pažnje. Ona će glumiti ženu ratnicu a nakon druge video najave same serije, društvene mreže su se „usijale“ i serija je završila u trendingu. Tačnije, u više od pedeset zemalja širom sveta u trenindgu na društvenim mrežama se pojavilo ime Ebru Sahin.

NOVO - Meltem Cumbul kao Pembe u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba

 By: Milt-TV Exposed