Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 23

I dok između Murata i Hasret dolazi do napretka koji je svima bio nedostajao, Bahar se osjeća još sigurnijom nakon što dobije podršku od Nesrin. S druge strane, svi su Leventovi pokušaji neuspješni te odluči postupati još odlučnije i prema Hasret početi djelovati sigurnim koracima. U kvartu Kobra i Gulnaz pak proživljavaju potpuno drugu strku ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 23

I dok između Murata i Hasret dolazi do napretka koji je svima bio nedostajao, Bahar se osjeća još sigurnijom nakon što dobije podršku od Nesrin.

S druge strane, svi su Leventovi pokušaji neuspješni te odluči postupati još odlučnije i prema Hasret početi djelovati sigurnim koracima. U kvartu Kobra i Gulnaz pak proživljavaju potpuno drugu strku jer su zbog raznih nesporazuma njihovi pokušaji da spoje Balčiček i Džafera krenuli u potpuno pogrešnome smjeru, ali su zapravo najava iznenađenja.

U vezi Kadira i Jilidz pojavljuju se novi problemi, a Muratov će im pristup oboma biti smjernica. Saime neće odustati od nauma da se stalno približava svojoj kćeri, bez obzira koliko Hasretini stavovi bili ne ohrabrujući.

By: TV Exposed