Turska serija – Lale Devri epizoda 13

Zabava koju je Lala priredila povodom Činarova rođendan završi Zumrudovim uhićenjem. Zumrut, koju u policiju odvedu u pratnji zaučuđenih pogleda, ne zna da će morati provesti noć u policiji. Ješim misli da će najveće iznenađenje večeri biti upravo ono njezino, međutim u jednom trenutku jako se naljuti na mamu, no ni to neće biti razlog ...

Turska serija – Lale Devri epizoda 13

Zabava koju je Lala priredila povodom Činarova rođendan završi Zumrudovim uhićenjem.

Zumrut, koju u policiju odvedu u pratnji zaučuđenih pogleda, ne zna da će morati provesti noć u policiji. Ješim misli da će najveće iznenađenje večeri biti upravo ono njezino, međutim u jednom trenutku jako se naljuti na mamu, no ni to neće biti razlog da odustane od plana.

Cilj joj je bio pod svaku cijenu dati snimke Lali i Činaru. Osim toga, nije ni svjesna je zamijenila poklon-paket dok je odlazila sa zabave, tako da će poklon koji je prvotno bio namijenjen Lali dopasti nekome drugom u ruke.

Veza između Mehmeta i Rejhana došla je do točke propasti, a Rejhan pokušava shvatiti što se događa.

Zumrut ima čvrst plan za spašavanje iz zatvora, pošto je shvatila da iza svega stoji Nedžip. Ako sve pođe kako je zamislila, životi Nedžipa i Ikbala pretvorit će se u noćnu moru, a Zumrut će dobiti što je naumila.

Seriju sa prevodom mozete gledati OVDE

By: TV Exposed