Turska serija – Male tajne epizoda 47.

Ajšegul i Ralf odlaze pred Četinovim očima. Ajšegulina večera upoznavanja Ralfa s roditeljima prolazi vrlo dobro. Neslišah misli da je njihova veza krenula dobrim putem te ima velike nade i očekivanja. Četin od Heves saznaje da je Ralf lagao o Ajšegul te odlazi do nje i to joj govori. Baš kao što je i pretpostavljao, ...

Turska serija – Male tajne epizoda 47.

Ajšegul i Ralf odlaze pred Četinovim očima. Ajšegulina večera upoznavanja Ralfa s roditeljima prolazi vrlo dobro. Neslišah misli da je njihova veza krenula dobrim putem te ima velike nade i očekivanja.

Četin od Heves saznaje da je Ralf lagao o Ajšegul te odlazi do nje i to joj govori. Baš kao što je i pretpostavljao, Ajšegul se jako naljuti na Ralfa i pošalje mu poruku da prekidaju.

U međuvremenu Demir razmišlja kako će pokriti troškove za kuću. Vijest koja će doći od odvjetnika gospođe Fikrije promijenit će mu cijeli život, ali Merič ne bi nikada trebao saznati za to.

Arzu nikako ne uspijeva doći do Alija te mu neprestance šalje poruke i tako ga ometa. Krug se sada za Džejlu i Alija prilično sužava. Heves je prva koja sazna za tu vezu te jako naživcira Džejlu.

Ralf ne namjerava odustati od Ajšegul te joj ponudi da se zajedno odsele u New York. Obećaje joj da će sve biti kako želi, a Ajšegul se nađe potpuno zbunjena nakon toga.

Ali želi do kraja riješiti problem s Arzu te ode do nje doma. Dvoje starih ljubavnika napokon se suočava...

By: TV Exposed