Turska Serija – Yaralı Kuşlar | Ranjene ptice 49

Levent i Jašar nastavljaju tražiti broš. Melis čuje Leventa i Jašara dok pričaju te daje Asli uputu da sazna kamo je Jašar pošao. Kada Omer želi vidjeti Merjem, Levent se pobrine de se brat i sestra čuju preko telefona. Melis nazove Tekina i ispriča mu da je Levent u potrazi za brošom. Tekin počne djelovati ...

Turska Serija – Yaralı Kuşlar | Ranjene ptice 49

Levent i Jašar nastavljaju tražiti broš.

Melis čuje Leventa i Jašara dok pričaju te daje Asli uputu da sazna kamo je Jašar pošao. Kada Omer želi vidjeti Merjem, Levent se pobrine de se brat i sestra čuju preko telefona.

Melis nazove Tekina i ispriča mu da je Levent u potrazi za brošom. Tekin počne djelovati i začudi Leventa. S druge pak strane Durmuš pritišće Merjem da mu da novac. Mlada je cura potpuno bezizlazna te se potčini očevim prijetnjama.

Levent ne zna što za Tekinov plan te se cijela priča još produži. Levent na kraju dođe do broša i okupi sve u konaku i ispriča im istinu. Melis se začudi praveći se da nema pojma ni o čemu.

Kada Levent kaže da je broš prodala Hulja svi se začude. Ne gubeći vrijeme Melis sve ispriča Tekinu, ali Bahadir ju čuje i uhvati. Hoće li ispričati Leventu ono što je čuo?

By: TV Exposed