Turski glumac Alican Barlas gradi karijeru u Holivudu!

Alican Barlas je turski glumac čije ime možda i nije toliko poznato kada su u pitanju turske serije i filmovi. Glumac je odlučio da svoje glumačke kvalitete pokazuje na verovatno najvećoj sceni na svetu.

Turski glumac Alican Barlas gradi karijeru u Holivudu!

Foto Credits: Internet Haber

Alican Barlas je još pre nekoliko godina otišao za Los Anđeles i planira da gradi karijeru u Holivudu! Tačnije, to mu je jedan od najvećih snova. Vest o tome potvrdio je i sam glumac. Barlas je imao i dobar početak. Tumačio je ulogu u filmu Christmas with the Chosen: The Messenger“, gde je glumio jednog od Hristovih pratilaca, svetog apostola Tychicusa. Za dve nedelje ovaj projekat je zaradio 12 miliona dolara!

Pored tog projekta, Alican je radio i na filmu Winter in LA / Zima u Los Andjelesu koji će biti emitovan u toku 2022. godine. Barlas je u ovom projektu po prvi put u karijeri tumačio glavnu ulogu u holivudskom filmu. Lep početak holivudske karijere za ovog talentovanog glumca. Trenutno radi na kratkoj formi pod nazivom Dot.

Kada su u pitanju njegove uloge u turskim projektima, bilo ih je nekoliko. Najznačanija je svakako uloga Yigita u seriji Ferhat ile Sirin. U američkim projektima do sada je imao uloge u filmovima The Equalizer 2, Affection, Millennia Man i drugim.

NOVO - Serenay Sarikaya – Karijera na velikoj raskrsnici!

 By: Milt-TV Exposed