Turski glumci | Ulas Tuna Astepe |

Ulas Tuna Astepe je turski glumac rođen 5. maja 1988. godine u Izmitu, Turska. Glumom se aktivno bavi od 2008. godine.

Turski glumci | Ulas Tuna Astepe |

Foto Credits: Dizilah

Ulas Tuna Astepe je završio osnovnu i srednju školu u Izmitu, a potom je obrazovanje nastavio u Istanbulu. Nažalost, roditelji su mu preminuli kada je bio jako mlad. U toku 2008. godine je radio kao asistent kostimografa na setu filma Osmanli Cumhuriyeti, a potom je počeo da glumi u nekoliko predstava i TV serija.

Tumačio je lik Orhana u TV seriji Karadayi, Mustafe u seriji Analar ve Anneler, Alaza u televizijskoj seriji Ruya. Poznat je i kao Tahir iz serije Sen Anlat Karadeniz. Glumio je u predstavama Bayrak i Babamin Cesetleri koje je režirao Berkun Oya, kao i Leave of glass koju je u Turskoj režirao Sami Berat Marcali.

Imao je uloge i u nekoliko kratkih filmova, uključujući projekat Emrea Yeksana pod nazivom Korfez u kojoj je glumio Selima. Trenutno tumači jednu od glavnih uloga u istorijskoj seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Njegov lik u tom projektu se zove Hayreddin Barbarossa.

U slobodno vreme voli da vozi bicikl, a kao hobije navodi muziku i gledanje filmova. Ističe se markantnim izgledom i visinom od 189 centimetara. Težak je 80 kilograma i važi za jednog od privlačnijih turskih glumaca iz mlađe generacije. Njegova dosadašnja zarada procenjuje se na oko 750 hiljada dolara.

Za razliku od mnogih njegovih kolega, Ulas Tuna Astepe nije preterano aktivan na društvenim mrežama. Na svom zvaničnom Instagram nalogu je postavio samo devet objava. Ipak i pored toga ga prati preko milion ljudi. Njegov zvaničan Instagram profil možete posetiti klikom na @ulastunastepe  Pored Instagrama poseduje i Twitter nalog.

Kada je u pitanju njegov privatan život poznato je da je bio u vezi sa koleginicom Oyku Karayel, a potom je imao romansu sa Cansu Baydar. Ipak, ni ta veza nije opstala, pa je Ulaz trenutno slobodan, odnosno nema devojku. Barem ne onu za koju javnost zna.

 By: Milt-TV Exposed