Ulvi Kahyaoglu – mladi glumac koji obećava!

Mladi i veoma talentovani glumac Ulvi Kahyaoglu nastavlja da dobija popularnost u turskim TV serijama.

Ulvi Kahyaoglu – mladi glumac koji obećava!

Foto Credits: Haberler

Nakon već sada impresivnog nastupa u seriji Yargi / Presuda kao mladi tužilac Efe, glumac je obezbedio blistavu budućnost u svetu turske kinematografije.

Mnogi obožavaoci serije Benim Adim Melek pamte Ulvija Kahyaoglua po ulozi u ovoj dramatičnoj seriji, koja se emitovala 2 sezone.

Rođen 1995. godine u Izmiru, mladi glumac se od 2018. pojavljuje u turskim serijama.

Ulvi Kahyaoglu, koji je od 2019. do 2021. godine igrao Kerema u seriji Zovem se Melek, svojim nastupom ostavio je snažan utisak na publiku. Pored Rabije Soyturk i Mustafe Merta Koča, Ulvi je bio jedan od najznačajnijih mladih likova u seriji.

Kao Efe u seriji Yargi

Nakon pojavljivanja u manje uspešnim serijama poput  Sifirinci Gun i Tozluyaka, mladi glumac je dobio još jednu značajnu ulogu u svojoj karijeri, pridruživši se kao mladi tužilac Efe u seriji Yargi / Presuda.

Njegov lik postepeno postaje jedan od najznačajnijih ličnosti u 3. sezoni ove TV serije. Publika je uzbuđena zbog novog lika, napominjući da je uneo dodatnu svetlost u priču.

Mladi tužilac, koji se divi svom starijem kolegi Ilgazu (Kaan Urgancioglu), koristi svaku priliku da iskoristi njegovo profesionalno iskustvo. Strastveno je zaljubljen u svoju profesiju, ali iza toga kriju se tajne iz njegove prošlosti.

Da li će mladi glumac Ulvi Kahyaoglu postati jedna od zvezda turskog ekrana, saznaćemo u narednim godinama, ali za sada njegova karijera izgleda obećavajuće.

NOVO - Da li će serija Sahane Hayatim / Moj divni život osvojiti srca gledalaca?!

By: TV Exposed